این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
سومین جشنواره کتاب سال سبک زندگی (ویژه ی پایان نامه ها و رساله های برتر)
The Third Lifestyle Book Festival (Top Theses)

ارسال شده در تاریخ :

بنام خداوند بخشنده مهربان
رئیس قطب اخلاق، خانواده و سبک زندگی دفتر تبلیغات اسلامی حجت االسلام والمسلمین دکتر مهدی علیزاده در گفتگویی با دبیرخانه جشنواره سبک زندگی اظهار کرد: سبک زندگی به عنوان یکی از مهمترین مسائل موردتوجه فعالان، برگزیدگان و مدیران فرهنگی این سرزمین بخصوص مقام معظم رهبری است، زیرا از گستره­های جدی پیشرفت و تمدن­سازی در جامعه و همچنین از اصلی ترین سازه­های حفظ و ترقی هویت یک ملت به حساب می­آید. این دو مهم سبب شده است تا دشمن با به کارگیری ابزار فرهنگی به دنبال سلطه سبک زندگی غربی بر امت اسلامی باشد. دفتر تبلیغات اسلامی در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری و در امتداد رسالت ذاتی خود که احیا و توانمندسازی سبک زندگی اسلامی در همه ابعاد آن اعم از زندگی فردی و اجتماعی است، اقدام به برگزاری جشنواره کتاب سال سبک زندگی کرده است. دوره اول و دوم این جشنواره، با محوریت کتب سبک زندگی در دو محور کتب سبک زندگی و حوزه کودک و نوجوان در سال­های گذشته برگزار گردید. این جشنواره، در سومین گام خود به موضوع پایان نامه ها و رساله های برتر در این حوزه می­پردازد. سیاست شورای راهبری قطب­های دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم به عنوان کارفرما و دانشگاه باقرالعلوم به عنوان مجری جشنواره، برپایی گام سوم جشنواره را به عنوان یکی از مهمترین برنامه های ترویجی- پژوهشی میز کار تخصصی سبک زندگی اسلامی، با اهداف ذیل دنبال می­نماید:
1. شناسایی و تشویق محققان و آثار برتر؛
2.جهت­دهی به پژوهش­های دانشگاهی و حوزوی به سمت نیازهای حوزه سبک زندگی؛
3. هدایت محققان به طرف نوآوری در تولید محتوای علمی در حیطه سبک زندگی؛
4. و در آخر تقویت فرهنگ رقابت علمی صحیح در میان پژوهشگران اعم از دانشگاهی و حوزوی.
دکتر علیزاده در پایان از دیگر اهداف این جشنواره را تبیین مبانی و استاندارهای سبک زندگی با نگرش اسلامی ایرانی به همراه بررسی آسیب های موجود و گذشته و باهدف شناسایی استادان، صاحبنظران، نخبگان دانشگاهی و حوزوی برشمردند و تمرکز محورهای جشنواره را ناظر به همین مسئله دانسته و اظهار امیدواری کردند که پژوهشگران این عرصه امسال نیز همانند سالهای قبل از این جشنواره استقبال خوبی به عمل آورند. در ضمن ایشان از مجموعه دانشگاه باقرالعلوم و معاونت پژوهشی دانشگاه که مجری این دوره از جشنواره هستند، تشکر کردند.

نمایه ISC

نتیجه تصویری برای نمایه isc

فایل های مورد نیاز

دستور العمل پایان نامه های  فارسی

دستور العمل پایان نامه های انگلیسی

فونت های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.0)